Parteneriate Strategice | ZIVAC ACADEMY
top of page
Image by Guillaume Périgois

PARTENERIATE STRATEGICE

Alaturi de partenerii nostri si cu sprijinul Comisiei Europene prin Programul Erasmus + al Uniunii Europene, ZIVAC coordoneaza si colaboreaza într-o serie de proiecte concepute cu scopul dezvoltarii si inovarii practicilor care conduc la resurse si oportunitati educationale de înaltă calitate, inovarii si imbunatatirii societatii si modernizarii institutionale.

Doctor and Patient

BAD NEWS COMMUNICATION PROTOCOLS IN THE MEDICAL FIELD

Proiectul "Bad News Communication Protocols in the Medical Field" are ca scop dezvoltarea unui suport educaÈ›ional pentru amplificarea È™i îmbunătățirea bunelor practici în comunicarea veÈ™tilor proaste în domeniul medical. 

Group therapy

A MENTAL TRAINER TO EMPOWER YOUR SUPER ABILITY

Strategia europeană pentru 2010-2020 referitoare la persoanele cu dizabilități arată clar importanÈ›a creării unei Europe fără bariere care să faciliteze îmbunătățirea condiÈ›iilor sociale È™i economice ale persoanelor cu dizabilități.

Află mai multe
Hotel Desk Check-In

COMMUNICATION MANAGEMENT IN TOURISM

Integrarea socială a persoanelor cu handicap este o problemă majoră pentru societatea europeană de astăzi. Pentru a face față acestor provocări, personalul hotelier È™i al restaurantelor necesită o pregătire teoretică È™i practică continuă, o gândire flexibilă, capacitatea de a elabora È™i de a implementa abordări inovatoare È™i personalizate în întreaga zi de lucru cu clienÈ›ii.

Job Interview

EFFECTIVE METHODS AND TECHNIQUES FOR SCIENTIFIC SELECTION OF PERSONNEL

SelecÈ›ia È™i evaluarea angajaÈ›ilor din punct de vedere al performanÈ›ei, profilului de personalitate È™i profilului comportamental este o activitate deosebit de importantă, care are consecinÈ›e pozitive atunci când este realizată corespunzător sau consecinÈ›e negative dacă nu este realizată de către profesioniÈ™ti în domeniu cu o pregătire specifică.

Image by Sebastian Herrmann

A PARTNERSHIP FOR CHANGE: REDUCING WORK RELATED VIOLENT EMOTIONS

Contextul european al proiectului arată că în țările partenere, Italia, Spania, Norvegia È™i Cipru, numărul recidivelor se situează la media europeană, iar reformele sistemului de justiÈ›ie È™i de aplicare a legii în întreaga Europă s-au concentrat asupra îmbunătățirii facilităților de detenÈ›ie, a schimbării politicilor È™i a personalului formarea profesională, aprobarea angajaÈ›ilor cu competenÈ›e cheie È™i îmbunătățirea capacității personalului de a gestiona situaÈ›iile legate de stres È™i furie.

Untitled design-3.png

EFFECTIVE STRATEGIES FOR COMBATING REVENGE PORN

Traficul de persoane este SCLAVIA EREI MODERNE, prin care unii oameni profită de pe urma exploatării altor oameni. La momentul actual, este a doua cea mai profitabilă afacere ilegală după traficul de droguri, devansând traficul de arme.

Află mai multe
Image by Dan Morris

EMPOWERMENT OF TOURISM MARKETING IN RURAL AREAS

n contextul secolului trecut, turismul rural a apărut ca o formă de turism care devine din ce în ce mai importantă în industria mondială. Diferitele moduri de viață, un comportament turistic în evoluÈ›ie È™i mai informat È™i dorinÈ›a nouă pentru diferite experienÈ›e de călătorie, împreună cu o preocupare răspândită pentru patrimoniul cultural, mediul înconjurător È™i dezvoltarea durabilă sunt toate elemente care au contribuit extrem de mult la extinderea acestui tip de turism.

School Bus & Children

EQUILIBRIUM BY NON VIOLENCE

Fenomenul de violență, discriminare È™i hărÈ›uire în È™coală este o temă care preocupă din ce în ce mai mult societatea, datorită curbei ascendente înregistrate în ultimul timp È™i de aceea există o nevoie accentuată de a promova conÈ™tientizarea acestui fenomen, în special în È™coală, locul unde se formează copii.

Image by Ev

HEALTH THROUGH MOVEMENT

Persoanele cu diferite probleme medicale sau cu dizabilități (cum ar fi obezitatea) au nevoie de activități fizice specifice și de servicii terapeutice, adaptate la nevoile lor, și a educației lor culturale. Problemele lor pot fi o problemă de integrare socială.

4_edited.jpg

HEALTHY LIFE THROUGH STRESS MANAGEMENT

În contextul societății noastre moderne, stresul a devenit una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății È™i siguranÈ›ei individului. Avand in vedere It`s „invizibil“ caracteristic, stresul tinde sa fie trecute cu vederea astfel nesolutionate, creând premise favorabile pentru dezvoltarea atat boli psihice si fizice.

Image by Chris Yang

INTELLIGENCE PROFILING

Acest proiect vizează atingerea competenÈ›elor È™i a abilităților de calitate în domeniul Intelligence È™i cel al profilingu-lui. Grupurile È›intă sunt personalul de informaÈ›ii È™i alÈ›i angajaÈ›i care au acces la informaÈ›ii cheie în companii È™i entități guvernamentale.

Image by Jay Heike

PSYCHOLOGICAL RESILIENCE FOR EMERGENCY RESPONDERS

Cercetările È™tiinÈ›ifice recente au arătat că creÈ™terea rezilienÈ›ei psihologice joacă un rol esenÈ›ial, la personalul implicat în situaÈ›ii de urgență, medici, asistenÈ›i, paramedici, pompieri, deoarece poate modera È™i preveni răspunsurile psihologice grave.

Security Room

SECURITY PERSONNEL ONLINE TRAINING IN DETECTING RISKY AND DECEPTIVE BEHAVIOR

Obiectivul proiectului constă în dezvoltarea unei instruiri online în 5 limbi (engleză, bulgară, română, italiană È™i germană) a gardienilor privaÈ›i È™i a asigura un grad ridicat de siguranță publică pe teritoriul întreg al Europei, prin asigurarea cunoÈ™tinÈ›elor, abilităților È™i motivarea necesară pentru prevenirea actelor teroriste, în rândul gardienilor privaÈ›i.

Image by Katie Gerrard

TALKING TO MY TEENAGER

A comunica cu adolescentul este uneori destul de dificil. Este nevoie sa fii atent la mesajele verbale, sau nonverbale pe care le transmite el. Anumite cuvinte afirmatii ale parintilor pot produce blocaje de comunicare si relationare care te pot pune la zid pe tine ca parinte.

Image by Daniele Franchi

ONE MINUTE MAY SAVE A LIFE

În  raportul statistic  din  2015 privind  apelurile efectuate la serviciul de urgență, se arată că  au fost 17,463,468  apeluri de urgenţă primite È™i soluÈ›ionate, dintre care doar 29,09% reale È™i 70,91% apeluri false. În țările partenerilor, problema apelurilor false este ilustrată într-un document de lucru al Comisiei Europene (COCOM 14-01), indicând numărul de apeluri false: Italia 10%, Marea Britanie 51,70% È™i Cipru 8%.

Image by Anthony Fomin

RESHAPE: ACTIVE MOVEMENT THROUGH CREATIVITY

bottom of page