Despre ZIVAC

ZIVAC GROUP

Zivac își propune să adauge o dimensiune potențialului uman, schimbând vieți, dând putere și îmbunătățind viața fiecărui om care într-un fel sau altul ajunge în contact cu echipa noastră de profesioniști.

Dr. Leli

ZIVAC GROUP este un centru specializat in training, consultanta, analiza si evaluarea comportamentala, coaching si efectuarea de studii bazate pe cercetari riguroase, legate de multitudinea de feluri in care emotiile si perceptiile au impact asupra comportamentului uman, asupra luarii deciziilor si asupra performantei activitatilor noastre. Modul in care ii percepem pe ceilalti si modul in care suntem perceputi influenteaza enorm succesul indivizilor si organizatiilor.

ZIVAC GROUP a fost fondat pentru a oferi sprijin si pregatire profesionista, riguros fundamentata stiintific, pentru identificarea si dezvoltarea abilitatilor necesare intelegerii emotiilor si comportamentului uman. Comportamentul uman este condus de emotii iar emotiile sunt sursa fericirii noastre, a conflictelor din interiorul si exteriorul nostru.

Leliana Pârvulescu

Leliana Pârvulescu

Fondator, Președinte ZIVAC

Este Președinta Zivac Group și a Centrului de Cercetare și Prevenire a Bioterorismului în Romania; sociolog, PhD în inginerie genetică, drd. în intelligence, expert în analiză comportamentală, NLP, F.A.C.S, Body Language. Este psiholog clinician și psihoterapeut, specializat în psihoterapie cognitiv comportamentală. Psiholog criminalist, specializat în psihologie aplicată în domeniul securității naționale și trainer.

Cerasela Merlan

Cerasela Merlan

Fondator, Vice-Președinte ZIVAC

Cerasela Merlan este project manager, având o experiență vastă în coordonarea unor proiecte internaționale, cu o mare aplicabilitate în domenii diferite și de actualitate. Cerasela Merlan este trainer, licențiată în drept, specializată în științe administrative și juridice, expert în psihologie judiciară și victimologie, metoda Polygraph și metoda FBI cu aplicare în investigații crimnalistice.


Andra Tecucianu

Andra Tecucianu

Creative

Armando Goldman

Armando Goldman

Business Consultant

Claudiu Nerghes

Claudiu Nerghes

Assistant Manager

Cosmin Pârvulescu

Cosmin Pârvulescu

IT

Cristina Stelian

Cristina Stelian

Administration

Flavia Guez

Flavia Guez

Communications & PR

Consultant neuromarketing, comunicare, strategii de dezvoltare pentru afaceri si optimizarea parteneriatelor de bussines, HR coaching, mentoring. Masterand -International American University – LA, California.

Igor Vitale

Igor Vitale

International Relations

Psiholog, Trainer Internațional, specialist în analiză comportamentala și FACS (Facial Action Coding System). Profesor Universitar, Facultatea Lumsa Italia. Consultant pentru analiză și evaluare comportamentală, partener Zivac Group, membru asociat Centrul de Cercetare și Prevenire a Bioterorismului.

Mirela Bout

Mirela Bout

Financial

Pierre Guez

Pierre Guez

Social Media Marketing

Consultant social media marketing. Zona de expertiză: Managementul Social Media, Social Media de optimizare,  Strategii Social Media, Social Media Training: Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram, Social Media Publicitate pe Twitter si Facebook, Blogging.


Adrian Baciu

Adrian Baciu

Doctor în stiinte militare, absolvent al Academiei FBI-SUA, specializat in combaterea crimei organizate si  terorismului. A condus timp de 4 ani programul Interpol pentru prevenirea si combaterea bioterorismului ținând cursuri in Africa de Sud, Peru, Chile, Singapore, Indonezia, India. Este consultant pentru Agentia Internationala pentru Energie Atomica de la Viena.

Adrian Streinu Cercel

Adrian Streinu Cercel

Prof. Univ. Dr.

Manager al Institutului de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș, Profesor Universitar / Cancelar al UMF „Carol Davila” Bucureşti, conducător de doctorate, managementul activităţii de cercetare în UMF „Carol Davila”. Doctor în medicină, Membru titular al Academiei Romane de Stiinte, membru al Academiei de Ştiinţe Medicale din New York.

Alexandru Rafila

Alexandru Rafila

Prof. Dr.

Șef  al Departamentului de Microbiologie la Institutul National de Boli Infecțioase Matei Balș, Doctor în Microbiologie. Președintele Societății Române de Microbiologie, secretar de stat și consilier în Ministerul Sănătății. Expert pentru OMS și NATO în domeniul sănătății publice, reprezentat al României în Consiliul de administrație al ECDC.

Bernard Tatomir

Bernard Tatomir

Sunt psiholog clinician, consilier psihologic si psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. De asemenea am facut formare in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala si specializat in Psihologia Aplicata in Domeniul Securitati Nationale. Dupa terminarea facultati pana in prezent am lucrat pe consiliere si psihoterapie cu persoane cu tulburare bipolara, depresie, atacuri de panica, anxietate generalizata, tulburare obsesiv-compulsiva si tulburari de personalitate. In acelasi timp continui sa lucrez cu copii si adolescentii (conflicte cu parintii, timiditate, agresivitate, abuz de substante, dependenta de calculator, dificultati de relationare, absenteism, randament scolar scazut). Am ales sa merg pe acest drum deoarece cu totii speram la o viata mai buna, la o viata fericita si totusi asta nu se intampla intotdeauna. Sunt lucruri care par sa ne stea in cale si cred ca indiferent de situatia in care ne aflam felul in care gandim poate sa ne ajute sau sa ne agraveze situatia. Eu, te voi insoti pe parcursul intregului drum, fiind alaturi de tine.

Bogdan Cioflan

Bogdan Cioflan

Licențiat al Facultății de Drept, Universitatea Bucuresti, specializarea criminalistică și drept penal. Cu o experiență vastă în analiza infractiunilor specifice criminalității economico-financiare, a sistemelor informatice, trafic intern și internațional de droguri. Are colaborări punctuale cu organele judiciare din Italia,  Franța, Polonia, Spania, Bulgaria.

Cristian Andrei

Cristian Andrei

Cristian Andrei

Neuropsihiatru și formator, președinte fondator al Institutului de Relații Umane. Expert pe termen lung la Ministerul Educației în domeniul educației pentru sănătate. Autor in domeniul relaționării și în mass media.

Cristian Troncotă

Cristian Troncotă

Prof. Univ. Dr.

Prof. universitar, titular la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Conducător de doctorat la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”. Tematica cursurilor predate:istoria serviciilor secrete, politici și stategii de securitate. Ultima carte publicată Duplicitarii. Din istoria serviciilor de informații și securitate ale regimului comunist din România (1965 – 1989)

Dan Antonescu

Dan Antonescu

Col.

Colonelul (r) Dan Antonescu, specialist criminolog, a lucrat la rezolvarea a peste 1.500 de cazuri de omor, dar și în numeroase cazuri de depistare a membrilor unor organizații criminale internaționale, în cei aproape 23 de ani de experiență în Poliția Capitalei, dintre care aproape 20 în cadrul Serviciului Omoruri, al cărui șef a și fost, timp de patru ani. În ultimii doi ani de carieră în Poliție a fost director adjunct al DOS – Departamentul Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. De opt ani este realizator al unor emisiuni TV săptămânale, cu scop de prevenire, dar este și invitat, aproape zilnic, de toate posturile TV de știri, pentru a comenta cazurile cele mai grave de infracțiuni de toate tipurile.

Darius Turc

Darius Turc

Prof. Univ. Dr.

Director Centrul de Psihosociologie al Ministerului Afacerilor Interne. Profesor Universitatea ”Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, profesor asociat Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, specialist în psihologie aplicată în siguranță și securitate națională.

Federico Toschetti

Federico Toschetti

Expert în managementul dezastrelor și  în psihologia urgențelor. Are peste 10 ani de experiență în gestionarea situațiilor de criză desfașurate în situații de dezastre. Este autorul manualului de prim ajutor psihologic și comunicarea de bad news în situații de criză și urgență (individual și în presă).

Jim Harris

Jim Harris

Dr.

A lucrat ca șef al secțiunii Contraterorism  si al Departamentului de Operațiuni Internet al  FBI și în calitate de Senior ofițer de legătură la Departamentul de Securitate Internă pentru Divizia Cyber a FBI. Este Co-fondator al Eunomic Inc, o companie din SUA, care se ocupă de securitate cibernetică

Marius Anghel

Marius Anghel

Mark Kroeker

Mark Kroeker

Senior Partner la Kroeker Partners LLC, companie care oferă servicii la nivel mondial, de programe de reformă a justiției și a sectorului de securitate.  A lucrat 32 de ani, în Los Angeles, Departamentul de Poliție, ca șef adjunct și 4 ani ca șef de poliție Portland, Oregon. Vicepreședinte pentru Global Intelligence și de gestionare a crizelor pentru Walt Disney Company.

Mirco Turco

Mirco Turco

Psiholog, expert în psihologia muncii și organizațiilor specializat în Criminologie aplicată și hipnoză. Creatorul unui proiect internațional pentru gestionarea stresului în organizații și companii, manager la Academia de stres din Ugento (Lecce, Italia). Este implicată în activități de formare și cercetare în toată Europa.

Oana Hanganu

Oana Hanganu

Sunt antreprenor cu 24 de ani de experienta, sunt coach si consilier de dezvoltare personala cu specializare pe probleme ce tin de transformarea relatiilor personale si profesionale, rezolvarea conflictelor. Si totodata sunt coach si mentor pentru antreprenori.
Experienta mea include lucrul cu persoane de diferite nationalitati, sesiunile se pot desfasura atat in limba romana cat si in limba engleza.
Certificarile mele sunt
NLP Practitioner (NLP explorer) , Coach (Leader Coach),
Relationship Coach (Robbins-Madanes Strategic Intervention Institute),
Consilier dezvoltare personala (Confident Training),
Trainer of trainers (Extreme Training),
Analiza si evaluare comportamentala (ZIVAC)
Certificari pentru limba engleza TOEFL si GRE.
MBA (ASEBUSS)

Raed Arafat

Raed Arafat

Dr.

Este medic, specializat în anestezie și terapie intensivă, și  fondatorul SMURD – Serviciului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare. A pornit activitatea de la Târgu Mureș pentru ca apoi SMURD să devină serviciul medical național de intervenție rapidă. Este membru de onoare al Academiei Americane de Medicină de Urgență și Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare al Republicii Franceze.

Roberta Bruzzone

Roberta Bruzzone

Dr.

Psiholog criminalist și specialist în Criminologia de Investigație, contribuții însemnate în elucidarea unor cazuri celebre de crimă în Italia. Specialist  în Strategii de interogare și examinare încrucișată în cadrul judiciar. Evaluare personalitate indirectă ( psihologia de investigație aplicată).

Sorin Dobircianu

Sorin Dobircianu

Dr.

International Strategic Advisor to ZIVAC Group. Sr. Excellence Lead Expert, political consultant, strategic communications, Energy Security and business intelligence, manager: Military and Defence NATO CAGE LOAD 1 DEFENCE UNLIMITED CADSI | DEFENCE CONTROL EXPORTS,
DU-The Best Military Asset Entity 2019

Toma Cimpeanu

Toma Cimpeanu

Are un doctorat în sisteme de control, precum și un MBA la o universitate britanică. In ultimii 15 ani, a ocupat poziții de top în companii publice și private, fost secretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informațională, reprezentantul român și membru al Consiliului ENISA. În prezent este CEO al Asociației Naționale pentru Securitatea Sistemelor Informatice.

Tudorel Butoi

Tudorel Butoi

Psiholog criminalist, prim expert în detecţia comportamentelor simulate și psihologie judiciară.Preşedinte al Comisiei de psihologie pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din cadrul Colegiului Psihologilor din România. Profesor la Universitatea „Spiru Haret” – Faculatatea de Drept si Facultatea de Sociologie-Psihologie.

proiecte și evenimente.

HLTSM

Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project Title: “Healthy Life Through Stress Management” No.  project:  2020-1-RO01-KA202-079774
Citește mai multe...

OMMSAL

”One Minute May Save a Life” ”Un minut poate salva o viață” Perioada de implementare: 1 Octombrie 2015 – 30 Septembrie 2017     În  raportul statistic  din  2015 privind  apelurile efectuate la serviciul de urgență, se arată că  au fost 17,463,468  apeluri de urgenţă primite și soluționate, dintre care doar 29,09% reale și 70,91%
Citește mai multe...

Conferință Internațională “Mind Over Technology” 2016

Citește mai multe...

RECOV

Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project Title: “Reconstructing Europe after COVID-19. Post-Disaster Business Coaching for reconverting activities and recovering hindered transnationality” No.  project:  2020-1-FR01-KA201-080298
Citește mai multe...

TMT

Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project Title: “Talk to my Teenager” No.  project:  2019-1-RO01-KA204-063050
Citește mai multe...

EMTRA

Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project Title: “Empowerment of Tourism Marketing in Rural Areas” No.  project:  2019-1-RO01-KA202-063044
Citește mai multe...

BNCP

Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project Title: “Bad news communication protocols in the medical field” No. project:  2019-1-RO01-KA202-064021
Citește mai multe...

Congresul European de Psihologie Criminalistică

Citește mai multe...

PRER

Erasmus+ Programme – Strategic Partnership Project Title: “Psychological Resilience for Emergency Responders” No.  project:  2020-1-RO01-KA202-079773
Citește mai multe...

Conferința “One Minute May Save a Life”

Citește mai multe...