Analiză și Evaluare Comportamentală

Analiză și Evaluare Comportamentală

Analiză și evaluare comportamentală

5 MODULE 2 ZILE / MODUL (10:00 – 18:00 | 1,5h pauză)
Învață să ‘vezi’ printre cuvinte identificând, analizând și evaluând emotiile și stările interlocutorului. Află secretele limbajului verbal, non verbal și paraverbal. Ti-ai dorit vreodata sa intelegi daca cel din fata ta spune ceea ce gandeste cu adevarat? Nimic nu este mai fascinant decat comportamentul uman. De ce oamenii se comporta intr-un anumit fel? De ce unii comit crime, altii fura, altii traiesc dupa niste principii clare? Suntem diferiti? Daca da, de ce? Cine ne-a facut asa? Limbajul non verbal reprezinta intre 80 si 93% din comunicarea noastra. Este esential sa cunoastem limbajul non verbal pentru a-i cunoaste pe ceilalti! Pentru a face o analiza profesionala a comportamentului este fundamentala utilizarea unor tehnici care permit descrierea cat mai obiectiva a limbajului verbal, non verbal si paraverbal. Analiza si evaluarea comportamentala face posibila:
  • Identificarea emotiilor si starii celorlalti
  • Anticiparea comportamentului persoanei analizate
  • Detectia minciunii, prin combinarea analizei gesturilor si a microexpresiilor
  • Identificarea punctelor forte si slabe ale interlocutorului
Cursul AEC, te poate invata despre  tehnicile de analiza comportamentala si cum sa le aplici, utilizand o metoda invoativa de invatare, interactiva si bazata pe multa practica. Te poate invata cum sa comunici eficient si ce este in spatele cuvintelor si gesturilor oamenilor cu care intri in contact, cum poti gestiona anumite situatii si care ar fi cea mai buna reactie in anumite ipostaze. Noi oamenii ne cream tipare comportamentale in functie de experientele semnificative din viata noastra. La acest curs vei invata cum sa iti identifici propriile tipare si pe ale celorlalti.   Preț: 650RON / modul

Modul I – o călătorie în mintea omului

01 – 02 Aprilie Genetică  comportamentală. Modele psihologice cognitive. Emoții și reacția de răspuns la pericol. Tulburările de personalitate. Recunoașterea unor comportamente deviante. Studii de caz Facem o călătorie în istoria apariției omului, cum s-a format și cum a evoluat de-a lungul secolelor. Este vorba despre felul în care genele influențează cine și ce suntem noi oamenii. Emoțiile – cât stim ce înseamnă, în ce măsura ne infleunțeaza și dacă este important să le gestionăm. Cum reacționăm în fața unui pericol și de ce reacționăm așa. Ar fi bine să recunoaștem o personalitate depresivă, paranoidă……etc?

Modul II – oglinda în care mă văd pe mine și pe ceilalți

29 – 30 Aprilie Profil lingvistic și comportamental. Metaprograme. Limbaj de influențare Eneagrama și tipurile de personalitate. Tehnici de manipulare și persuasiune. Studii de caz Invăț care este tiparul meu comportamental, cum să imi dau seama care este tiparul comportamental al celorlalți și cum să îi influențez. Noi oamenii manipulăm de când ne naștem, intuitiv. Aflu mai multe despre tehnicile de manipulare și persuasiune, astfel totul va deveni un joc interesant.  

Modul III – eu și cuvintele mele

27 – 28 Mai Comunicare. Optimizarea comunicării. Comportament. Analiză comportamentală. Elicitation, Bussines Intelligence. Comportament în momente de criză. Gestionarea crizei. Studii de caz Este minunat să comunic! Dar o fac optim? Comportamentul meu este cel mai potrivit? Invăț cum să obțin informații prețioase, fără ca interlocutorul să știe. Apare o criză și cel mai important lucru este felul în care o gestionez.  

Modul IV – corpul spune mai multe decât cuvintele

17 – 18 Iunie Limbajul Non Verbal Tehnici de evaluare a adevărului și detecția minciunii. Metoda FBI. Metoda CIA. Tehnica FACS (Facial Action Coding System). Tehnici și metode de realizare a unui profil psihologic. Întocmirea raportului către beneficiar. Studii de caz 90% dintr-un mesaj, se transmite non verbal. Minciuna se vede. Doar trebuie să înveți să identifici gesturi, microexpresii, incongruențe și vei ști cine te minte. Învăț să fac analiză și evaluare comportamentală, profil psihologic și bineînțeles un raport către beneficiar.  

Modul V – alb și negru

15 – 16 Iulie Analiză comportamentală organizațională. Profiling Organizațional. Profil Leader. Analiză comportamentală în criminalistică Criminal Profiling. Tehnici de interogatoriu Analiza la locul faptei Studii de caz Descopăr cum să fac profilul unei organizații și recrutarea optima cu interviul comportamental. Fascinante sunt poveștile cu criminali. Intru în mintea lui și îi fac profilul, un comportament din trecut îmi poate arăta un comportament din viitor.  
Metodele de plata:
  1. Plata integrala a tuturor modulelor cursului; beneficiati de 10% discount
  2. Plata esalonata a cursului dupa cum urmeaza:
  • Prima transa consta in achitarea primelor doua module.
  • Urmatoarele transe consta in achitarea fiecarui modul.
Exemplu 1: Achit cele 5 module si primesc un discount de 325RON Exemplul 2: Achit primele doua module si incep cursul. Pe parcurs achit si celelalte module. Plata se poate efectua si cash si prin virament bancar; tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti cum preferati sa achitati pentru a fi cel mai usor pentru dumneavoastra.